chirurgieginecologica.ro Forums Optiuni terapeutice in endometrioza terapii alternative/naturiste

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by  Daciana 3 years, 4 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #3590

  admin
  Keymaster
  #3698

  Marina

  Nu stiu daca am voie sa public un link al unui articol pe care l=am scris acum ceva timp (nu stiu daca se poate spune ca e reclama ca nu mai lucrez pentru site-ul asta), dar ca sa nu fiu nevoita sa scriu atat de multe lucruri. Ce e acolo am strans eu dupa operatia mea, pe baza unor studii: http://www.romedic.ro/endometrioza-10-tratamente-naturale-eficiente-0P33063

  si ,..ce mai iau: Serra plus (serrapeptase e o enzima ff importanta in endometrioza), magneziu citrat (pentru tranzit), Selenium si de curand am inceput sa iau Calcium D Glucarate pentru scaderea estrogenului ( mi-am facut analizele hormonale acum 4 luni si il aveam mare).

  Daca ar fi sa rezum la 3 suplimente dupa care chiar am simtit imbunatatiri: ulei de peste, Serra Plus si ghimbir.

  #3700

  Anonymous

  Foarte fain articolul Marina, ma gandeam sa-mi cumpar si eu NAC, nu ai observat imbunatatiri dupa ce l-ai folosit?

  #3703

  Marina

  Singurul lucru pe care l=am observat: chistul meu de 3 cm a stat pe loc, nu s-a mai marit, nu stiu daca de la el sau de la toate celelalte.

  #5168

  Daciana

  Buna,
  Ma confrunt cu boala asta de 20 de ani si corpul meu este mai ciudat. Tratamentele au efect o perioada si apoi trebuie sa schimb. Le pot folosi ciclic, dar trebuie sa astept cel putin 7-8 luni ca sa functioneze din nou. Asa reactioneaza corpul meu la absolut orice: deodorant, creme si in general la oice fel de tratament.

  Dar haideti sa va spun ce a functionat la mine pana acun:
  – tincturi sau produse din lemn dulce, coacaz, zmeur
  – menstrolin de la Dacia plant
  – catina in capsule
  – ceaiul: de galbenele, menta, coada soricelului, cozi de cirese, urzica, sunatoare, papadie, ceaiul in general; eu sunt o bautoare avida de ceai si imi fac mereu combinatii noi; ceea ce pot sa va spun ca intr-un ceai este bine sa fie minim 3 plante (exceptie fac ceaiul verde, negru si roibosul) si aveti foarte mare grija la timpii de infuzare sau fierbere; aici tin sa precizez ca cele maxim 3 minute de infuzare pentru caeiul verde sunt foarte importante
  – sportul, in special inotul si yoga
  – acupunctura

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.